Veckans Lunch
En säsongsbetonad lunchmeny med tyngdpunkt på hållbart producerade råvaror. Vi serverar alltid en god salladsbuffé, och en välsmakande varmrätt på kött/fågel eller fisk och vegetariskt alternativ.
På Gottskär Hotell presenterar vi varje vecka en ny lunchmeny, vilket kan tyckas speciellt. Men för oss är det viktigt att ta vara på det säsongen och skafferiet har att erbjuda just nu och på så sätt tänka hållbarhet hela vägen. Det kan till och med ändras om vi hittar en råvara som vi anser bättre än den vi tänkt oss från början.
Vi serverar vår härliga lunch med salladsbuffé, tisdag– fredag 11:30 – 14:30
Från och med nu har vi vår populära Schnitzel på menyn alla dagar.
Boka gärna bord för att garantera att plats finns för er. boka@gottskarhotell.se
Måndagar är köket öppet de dagar vi har konferens – vill just du och ditt sällskap komma på någon av dessa dagar hör du av dig så kan vi säkert ordna något gott att äta.
Varmt välkommen!
V.11
Denna vecka serverar vi även dagens lunch på lördag, på TRÄDGÅRDSDAGEN 15/3, missa inte den. Meny till lördag presenteras på plats.
Tisdag
Gorgonzolafyllda nötfärsbiffar med pommes Duchesse och broccoli
Onsdag
Panerade fläskkotletter med söt morotspuré och rostade solrosfrön
Torsdag
Rosmarin- och myntakryddad kycklinglårsfilé med blandade betor, Chevré och honung
Fredag
Hjortfärsbiff med potatispuré och kantareller och lingon
Veckans fisk
Ugnsbakad långafilé med potatis-och fänkålsgratäng och brynt smör
Veckans pasta
Linguine Bolognese
Veckans vegetariska
Squash- och blomkålstempura serverad med kantarell-crème
Veckans Schnitzel
Vår populära Schnitzel på menyn alla dagar
*med reservation för ändringar beroende på leveranser.
DU HAR VÄL INTE MISSAT ATT VI GJORT OM VÅR Á LA CARTE TILL TAPAS
ÖPPET ALLA FREDAGAR OCH LÖRDAGAR FRÅN KL 17:00
VÄLKOMNA!